Close

DIUMENGE, 21 DE MARÇ DE 2021

Avui es produirà un nou quart creixent de lluna, amb el Sol a Àries i la Lluna a Cranc, signe a on arribarà el nostre satèl·lit passat el migdia, després d’abandonar el signe de Bessons, i quan això succeeixi, ho notarem, ja que la Lluna a Cranc és molta lluna i tant podrem tenir grans moments d’inspiració, com podrem tenir mala lluna, en tota la seva expressió.

I és que aquest quart creixent representa una lluita oberta i declarada entre dos poderosos, entre un Sol decidit que vol avançar i una Lluna sensible que es mou en ziga-zaga,  i com a conseqüència d’aquesta lluita astral ens podrem sentir una mica entre dues aigües, o entre dos focs, i sense saber gaire cap a on tirar. I com que la Lluna està domiciliada a Cranc i el Sol està exaltat a Àries, aquestes dues forces tan diferents avui es faran més fortes i ens podran influir de moltes maneres. Estiguem a l’aguait i enregistrem a dintre nostre aquest influx del cel!

Esta de la Lluna: a Bessons. A les 13 hores i 18 minuts arribarà a Cranc.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad