Close

DIUMENGE, 21 DE MAIG DE 2023

El cel continua oferint-nos canvis i, així, per aquesta vegada, tindrem que el Sol s’endinsarà en els aires de Bessons avui mateix, exactament a les 9 hores i 9 minuts del matí, tot inaugurant l’estada del gran astre en el signe més lluminós de l’any.

I és que tot i que el solstici d’estiu arriba aproximadament d’aquí un mes, amb l’arribada del Sol a Cranc, en realitat el dia més llarg de l’any, el 21 de juny, és la culminació d’aquesta etapa que correspon a Bessons i durant la qual la llum del dia avança cada dia una mica més. A partir de Cranc, i després de 4 dies de ‘Sol parat’,. la llum també començarà a retrocedir, com l’animal que el representa.

Aprofitem, doncs, aquesta feliç i lluminosa etapa, tot complint amb l’esperit del moment, és a dir, tot intentant comunicar-nos amb totes les nostres forces, tal i com correspon a l’esperit d’aquesta mesada.

Posició de la Lluna: a Bessons.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad