Close

DIUMENGE, 21 DE GENER DE 2024

Avui mateix, el planeta Plutó ingressarà a Aquari, signe a on s’hi s’instal·larà durant molts anys, tot i que de setembre a començaments d’octubre, Plutó tornarà a Capricorn, a on hi va entrar l’any 2008.

I tot i que durant el 2023 Plutó ja es va familiaritzar amb els aires d’Aquari, ara tornarà a fer-ho, tot fent-hi parada i fonda.

Tenim Plutó per estona, fins a l’any 2044, i això també voldrà dir que ens esperen nous esdeveniments i noves realitats i que ara es qüestionaran les idees més típiques d’aquest signe d’aire.

Haurem d’anar més en compte amb la informàtica i la realitat virtual, que poden arribar a patir sotracs i canvis importants. Tot tipus de xarxes i de corporacions estaran en el punt de mira i es destaparan molts tripijocs. La intel·ligència artificial seguirà avançant i es passaran pel sedàs moltes idees de futur.

Però, a Plutó se l’ha d’entomar mirant-lo cara a cara i posicionant-nos davant d’ell, amb tota energia. No deixem que se’ns escapin ‘els trens’ de la nostra vida, perquè Plutó ens estarà supervisant, tot i que, a la llarga, ens donarà força i ens ajudarà a renéixer davant de la nostra realitat emergent.

Posició de la Lluna: a Bessons.

 

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad