Close

DIUMENGE, 21 D’AGOST DE 2022

El planeta Mart acaba de fer un pas més, com de costum, tot entrant en el signe de Bessons, però per aquesta vegada la transcendència del seu pas serà més significativa, ja que ara Mart s’estarà en aquest signe fins el 24 de març de 2023, tot transitant per aquest territori durant un període de 7 mesos.

A finals d’octubre Mart es posarà retrògrad i no sortirà d’aquesta posició fins el 13 de gener del 23, en que recuperarà la seva posició directa.

I tot això vol dir que tenim Mart a Bessons per molta estona i que, vulguem o no, ara ens tocarà comunicar-nos i tindrem moltes idees per pair. Preparem-nos per al canvi i l’intercanvi, per a la venda i pel traspàs i, per a lluitar contra els nostres dubtes, que ara ens duraran més temps. Però, Mart a Bessons també ens farà especialment expressius i ens facilitarà la comunicació més decidida. Sapiguem canalitzar aquesta influència, una vegada més!

Posició de la Lluna: a Bessons.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad