Close

DIUMENGE, 20 DE JUNY DE 2021

Un nou triangle ben harmònic, i diferent, tornarà a lluir avui en el cel del capvespre, tot omplint-nos de bones vibracions i de bon humor, ja que per aquesta vegada els astres que hi estaran en joc són el Sol a Bessons, la Lluna a Escorpió i Júpiter a Peixos, i entre tots tres configuren aquest gran trígon que ens voldrà ajudar a relaxar-nos.

Es tractarà d’un gran trígon que serà pràcticament d’aigua, ja que la Lluna i Júpiter estan en signes d’aquest element, però el Sol encara es mantindrà a Bessons, en el seu últim dia en aquest signe d’aire. Però, fet i fet, l’harmonia s’introduirà a dintre nostre, malgrat les tensions pròpies d’aquesta jornada, que també n’hi hauran, ja que seran moltes les quadratures i oposicions que regnaran allà dalt.

Però, podem tenir la voluntat i l’esperança d’agafar-nos a les millors vibracions del cel, que avui destacaran.

Estat de la Lluna: a Balança. A les 13 hores i 58 minuts entra a Escorpió

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad