Close

DIUMENGE, 20 DE FEBRER DE 2022

La Lluna d’avui, encara en el signe de Balança, enviarà les seves lluminositats al planeta Saturn en el signe d’Aquari, al mateix temps que Saturn enllacarà les seves ombres amb aquesta Lluna que ja minva i que costarà més de trobar, perquè ja serà visible de matinada, i  el resultat d’aquesta barreja de llums i d’ombres ens donarà la mesura per a equilibrar-ho tot i trobar la manera d’expressar-nos amb molta objectivitat i amb grans arguments, ja que la Lluna a Balança és ben capaç d’ajudar-nos a esgrimir les millors idees i a saber-les utilitzar a conveniència, bé fent d’advocat del diable, bé sabent trobar-li els treus peus al gat a totes els objectes o a tots els esdeveniments. I Saturn a Aquari ens farà mirar totes les coses amb un cert rigor i, sobretot, amb una gran coherència.

Defensem, doncs, la nostra postura davant del món, que avui ho sabrem fer millor que altres dies.

Posició de la Lluna: a Balança.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad