Close

DIUMENGE, 20 DE DESEMBRE DE 2020

En aquests moments, la conjunció de Júpiter i Saturn ja està en marxa i es materialitza a 0 graus del signe d’Aquari. La única diferència és que demà, dia 21, es produirà aquesta mateixa conjunció i ho farà de manera total, fins i tot amb una exactitud de minuts i, per tant, haurà arribat a la seva màxima unió.

Però, de moment, ja podrem visionar la seva esplèndida silueta en el cel del capvespre, i fins i tot amb una mica d’imaginació podrem veure aquella ‘estrella’ que van veure els mags d’Orient fa més de 2000 anys i que l’astrònom J. Kepler va descobrir i que ara es repeteix.

Però, aquesta conjunció tindrà molta força i l’haurem de viure amb convenciment, amb aquesta típica sensatesa que es produeix quan estan junts aquests dos gegants del sistema solar. Però, com que Saturn estarà en el seu domicili tindrà preponderància sobre Júpiter i buscarà exercir algun tipus de rigor i, sobretot, anirà a la recerca de la coherència, aquesta virtut tan aquariana i tan necessària.

Esforcem-nos, doncs, per seguir una línia i no apartar-nos de res que signifiqui una contradicció o una sortida del camí, que a Aquari li agrada la fidelitat a si mateix i la constància en una causa. Estiguem atents i atentes a tot el que podem arribar a experimentar!

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad