Close

DIUMENGE, 20 D’AGOST DE 2023

Avui mateix s’iniciarà al cel una important oposició entre el Sol i Saturn, una oposició que tindrà la seva durada, exactament 15 dies, i que es farà notar.

De moment, avui tindrem l’inici d’aquest aspecte amb el Sol a Lleó i Saturn a Peixos i, per tant, es tractarà d’una oposició per orbe, tot i que serà més forta i més entenedora, quan es produeixi amb el Sol en el signe de la Verge i Saturn a Peixos.

Sigui com sigui, això serà tot un avís de que estarem uns dies amb la sensació d’haver de complir amb les obligacions i amb una sensació de por, o fins i tot de tristesa, que no sabrem explicar.

Mirem el cel, i també aquest mapa, i diguem-li a tothom que sabem el que hi ha, i fent-ho així entendrem millor tot el que això significa.

Malgrat tot, aquest aspecte, com ho són tots, serà  ‘transitori’, és a dir, respondrà al ‘trànsit’ o moviment dels planetes i això, necessàriament, tindrà  la seva data de caducitat.

Entendre el cel ens farà més lleugera la possible càrrega que ens haurà tocat. Vinga!

Posició de la Lluna: a Balança

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad