Close

DIUMENGE, 2 DE MAIG DE 2021

En aquests moments la conjunció del Sol i Urà en el signe de Taure continuarà fent-se notar i fins i tot es pot fer  molt evident i, per tant, ens podríem mentalitzar que es poden produir molts sorpreses al nostre voltant,  i fins i tot importants trencaments, com si tot de cop perdéssim la paciència i tinguéssim moltes ganes d’explotar, talment com acostumen a fer-ho els representants de Taure, que saben aguantar molt, que porten un sac a l’esquena que pesa molt i a on hi cap tot, però que, quan el sac es trenca o perden els estreps, envesteixen com un autèntic brau.

Anem, doncs, ben en compte i si realment volem donar-li a l’interruptor, fem-ho, però si no es aquesta la nostra pretensió també valdrà la pena que ho analitzem i que ho reconsiderem en conseqüència, que amb aquesta conjunció tan important, que només es produeix un cop a l’any, pot haver-hi un abans i un després d’aquest moment.

Ara també poden sortir a la llum alguns escàndols o colar-se informacions que podien estar ben amagades. El tema serà que, sota els efectes d’aquesta unió astral, podrem entendre molt a fons quin pot ser l’esperit revolucionari que ens farà posicionar davant d’una causa. I cadascú pot tenir els seus motius.

Estat de la Lluna: a Capricorn. A les 21 hores i 31 minuts entra a Aquari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad