Close

DIUMENGE, 19 DE SETEMBRE DE 2021

La Lluna d’avui, ja endinsada en el signe de Peixos, farà un bonic trígon amb el planeta Venus a Escorpió, per una banda, i per l’altra, formarà part d’un important triangle que fa dies que està instal·lat al cel i en el qual també hi participen Saturn a Aquari i Urà a Taure.

I de resultes d’aquesta moguda, serà fàcil que estiguem pensatius, tot formulant-nos teories bastant pessimistes, amb les quals voldrem expressar la nostra rebel·lia davant del món. I com que aquesta tensió planetària ens pot arribar a posar una mica tristos, serà molt factible que ens expressem amb tota passió, sigui a través de l’art o del sentiment.

Intentem, doncs, reconduir totes les nostres energies sobrants i donem-les-hi sortida sigui escoltant música, llegint poesia o ballant, per posar tan sols uns exemples. Però el que importarà serà que canalitzem positivament tot aquest excedent d’emocions que la jornada ens aportarà.

Estat de la Lluna: a Peixos.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

2 thoughts on “DIUMENGE, 19 DE SETEMBRE DE 2021

    1. Hola Teresa, molt agraïda per voler subscriure’t. He vist que aquests dies hi ha alguns problemes per fer-ho, però, si no hi ha res de nou has d’omplir un apartat que dona l’opció per fer-ho, posant el teu nom i el teu correu electrònic. Després ho has de confirmar, quan rebis un email. Si no ho aconsegueixes m’ho dius i ja ho arreglarem. Benvinguda!

Comments are closed.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad