Close

DIUMENGE, 19 DE MARÇ DE 2023

Aquesta conjunció de la Lluna a Aquari i Saturn a Peixos anirà a més a la que avanci la jornada i cap a mitja tarda es produirà la conjunció exacte, ja amb la Lluna en el signe de Peixos.

I això també voldrà dir que el dia anirà accentuant la seva cara seriosa a la que avancin les hores i que quan els dos astres s’ajuntin del tot es notarà.

Però, com que experimentarem gairebé com una novetat el fet que la Lluna i Saturn s’ajuntin en el signe de Peixos (per allò dels 28 anys en què Saturn torna a un mateix signe), tot ens vindrà una mica de sorpresa i ens podríem sentir desconcertats, desconcertades.

Serà qüestió, doncs, de no viure amb gaire por aquest moment i intentar captar tots els sentiments que ens arribaran, que potser no n’hi haurà per tant o, senzillament, només experimentarem una nova manera –o mesura- de viure les nostres emocions.

Posició de la Lluna: a Aquari. A les 16 hores i 12 minuts entra a Peixos.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad