Close

DIUMENGE, 19 DE JULIOL DE 2020

Queden ja tot just tres dies de la presència del Sol en el signe de Cranc i, a més a més, ara també podrem viure i gaudir d’aquesta conjunció de Mercuri i la Lluna en aquest signe de començaments d’estiu. Aprofitem, doncs, els dies que queden i intentem trobar a la vida tot el seu sabor, que el temps de la fruita madura i de la sensibilitat també s’han d’exprimir, a l’igual que ho hem de fer amb totes les altres coses que ens ofereix la vida i aquesta roda del temps que és el zodíac.

I com que avui la Lluna i Mercuri miraran en una direcció, serà fàcil que recordem tot allò que ens omple i que, ho tinguem més lluny o més a la vora, ens ajuda a ser més feliços. Cranc és un signe de memòria i, sota els seus influxos, podrem recordar millor qui som i quins han sigut els trets característics de la nostra trajectòria més particular. I si sabem d’on venim, podrem encapçalar millor el camí que volem fer, el que ens queda per arribar a la nostra meta. Ancorem-nos en el nostre ara i aquí i, tot valorant el passat, predisposem-nos a fer el camí, tot seguint el nostre itinerari vital, que si ho fem així en serem vencedores i vencedors.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad