Close

DIUMENGE, 18 D’OCTUBRE DE 2020

Avui seran Venus i Neptú els que s’enfrontaran amb totes les seves forces, i en el seu grau exacte, des del signe de la Verge i des de Peixos, i això serà tota un reflex d’aquesta lluita entre l’esperit científic del moment i la perspectiva d’aquells i aquelles que tenen intuïció i es volen portar per ella. Uns estimen les dades i les estadístiques, i a vegades es perden en el bosc i els altres es deixen portar per impressions que moltes vegades donen en el clau i algunes altres també s’extravien per camins més insondables.

Sigui com sigui, amb aquesta oposició entre dos planetes de sensibilitat serà fàcil sentir-se una mica emboirats i emboirades per una sensació creixent de desorientació, tot i que aquesta desorientació tindrà els seus moments de lucidesa i resultarà plaent, com si realment ens sentíssim envoltats i envoltades per una broma creixent que ens separés del món però també ens retornés a ell, amb l’alegria que comporta tornar a veure el paisatge després que els núvols l’hagin ocultat. Deixem, doncs, que se’ns emportin les ales de la imaginació i, quan estiguem de tornada, fem recull de tot allò que hem vist i que hem albirat, que entre totes les idees i emocions recollides segur que també hi trobarem una mica d’amor i una mica de la pols del camí i de la transformació.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad