Close

DIUMENGE, 18 DE JULIOL DE 2021

La Lluna d’avui, encara en el signe d’Escorpió, es veurà atacada per Urà a Taure i per Saturn a Aquari i de resultes d’aquestes tensions entre aquests astres i el nostres satèl·lit, nosaltres també ho acusarem i ens podrem sentir malhumorats, al mateix temps que recordem quines són les nostres ànsies destructives.

Però és que quan es tenen bones intencions i es tenen ganes de canviar el món, no és fàcil acceptar qualsevol proposta i llavors costa més continuar que tornar a començar.

Però, no cal que ens busquem cap boc expiatori, que segur que trobarem algun motiu per a la protesta o per a la reflexió i segur que podrem enllestir de millor manera, sobretot si ens posicionem amb força davant de nosaltres mateixos i, tot mirant al cel, li donem la culpa. Aquesta pot ser una bona teràpia, que no hem de deixar en l’oblit.

Estat de la Lluna: a Escorpió.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad