Close

DIUMENGE, 18 D’ABRIL DE 2021

Tot i que fa dies que dura, potser estarà bé que recordem aquesta quadratura que s’ha establert al cel entre Neptú a Peixos i Mart a Bessons, quan precisament del que es tracta és que aquesta influencia ens pot ver somniar més del que toca, ens pot despistar i fins i tot ens pot fer endormiscar, que Neptú és sempre com un aspirador que ens vol xuclar totes les energies sobrants, i encara que Mart sempre estigui pletòric, pot sucumbir a aquesta influència, subtil i aparentment inofensiva, però contundent al cap i a la fi.

Potser si ens instal·lem una mica més profundament a l’interior d’aquest aspecte astral, també ens adonarem que, vulguem o no, que al cap i a la fi la quadratura és una lluita, se’ns anirà el sant al cel o continuarem tenint moltes ganes d’evasió.

Doncs, posats a fer, busquem els paradisos perduts i imaginem que farem quan arribem allí, que moltes vegades els somnis es compleixen.

Estat de la Lluna: a Cranc.

close

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad