Close

DIUMENGE, 17 DE MAIG DE 2020

Queden ja pocs dies de l’estança del Sol en el signe de Taure i, per tant, valdrà la pena que aprofitem tots els seus efectes més reparadors, que aquesta etapa del cel i de la natura pot ser altament positiva i val la pena que l’aprofitem. I com que en aquests moments el trígon format entre el Sol i Júpiter és ben exacte, això també ens imbuirà d’una dosi important d’optimisme, que no hauríem de deixar escapar, com si agaféssim tot el nostre entusiasme i el poséssim sobre l’horitzó i ni tan sols ens plantegéssim deixar de mirar-lo.

A més, amb aquesta forta influència de signes de terra, que va del Sol a Taure a Júpiter a Capricorn, serà més fàcil que ens omplim d’aquest esperit pràctic i efectiu propi d’aquests signes i gràcies al seu influx ens organitzem ben positivament, que si som tan constants i perseverants com són Taure i Capricorn i no deixem de treballar la terra que ens ocupa, n’obtindrem els fruits més escollits que ens regalarà la primavera.

I encara que només sigui de manera momentània, oblidem-nos de tot allò que no ens agrada i traiem en flotació tots els nostres millors recursos, els més esperançadors.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad