Close

DIUMENGE, 17 DE GENER DE 2021

Novament, com sempre fan un cop al mes, la Lluna i Neptú s’ajuntaran avui en el signe de Peixos i, també una vegada més, captarem tota la seva influència i ens deixarem anar de moltes maneres. Però, el fet que Plutó, des de Capricorn, faci sextil a aquests dos astres, també ens donarà força i ens ajudarà a posicionar-nos malgrat aquest afluixament de fons a que ens voldrà portar aquesta conjunció de la Lluna i Neptú.

I com que ja tenim pràctica a viure tot el sentiment que aquests astres ens podem aportar, sobretot des d’aquest territori, podríem inclinar-nos en la direcció que ells ens proposaran.

Doncs, aprofitem que és diumenge i anem a veure el mar, o viatgem a través de la nostra música preferida, o rellegim la nostra poesia predilecta; ballem, si ens ve de gust… que aquestes són, totes, activitats pròpies del signe de Peixos.

I com que els sentiments se’ns faran grans i ens podrem sentir desbordats, tindrem ganes d’escoltar als altres i els comprendrem, i fins i tot, si ve el cas, tindrem ganes d’ajudar-los. Doncs, no ens limitem en aquest aspecte, que tots ens necessitem i en el fons som tots iguals i estem fets d’una mateixa matèria.

Avui podrem experimentar tots aquests sentiments i fins i tot alguns més, ja que en aquests moments serà més fàcil que ens arribin totes les intuïcions i puguem veure-hi més clar. Visionem i escoltem, per tant, tot el que la vida ens regali!

Estada de la Lluna: a Peixos.

close

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad