Close

DIUMENGE, 17 D’ABRIL DE 2022

Fa un parell de dies que el planeta Mart ha ingressat en el signe de Peixos i transitarà per les aigües d’aquest signe fins el 24 de maig. Tenim temps suficient, doncs, per a submergir-nos en aquest mar de les emocions que es conforma en el interior de cada persona i fer tot el possible per a saber nadar i salvar-nos de tots els embolics en els quals ens hàgim pogut ficar, que cada etapa de la nostra vida o de la nostra quotidianitat té les seves característiques i ara amb Mart a Peixos sentirem més si ens fan mal o ens costarà més canalitzar la nostra energia de manera recte. És a dir, ara ens podrem anar carregant paulatinament sense acabar d’explotar i, tot de cop, com per un acte reflexe, pot explotar algú al nostre costat i en podríem sortir esquitxats.

Aprofitem aquesta estada de Mart en un signe de sensibilitat per tal de recol·locar-nos una mica més i emergir després amb noves i millors energies.

Posició de la Lluna: a Balança. A les 2 hores i 23 minuts de la matinada entra a Escorpió.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad