Close

DIUMENGE, 16 DE MAIG DE 2021

Durant aquest any només es produirà una sola vegada aquesta conjunció astral que es produeix avui i que és la de unió de Mart i la Lluna en el signe de Cranc.

Mart cada mes i mig, aproximadament, canvia de signe i la Lluna dona la volta al zodíac un cop al mes i de resultes de tot aquest engranatge la dansa del cel continua en marxa.

Però, tot i que Mart i la Lluna es retrobaran en els altres signes, avui ajuntaran totes les seves forces en aquest signe de sensibilitat. I tot i que la Lluna estarà més forta que Mart en el signe de Cranc, la suma de la seves influencies pot resultar molt notòria, ja que es pot despertar en nosaltres la més viva de les susceptibilitats.

Caldrà, doncs, que ens posem algun tipus de protecció sobre l’ànima i sobre la ‘pell’, ja que sota aquest influx amb una mala mirada en podem tenir prou per a sentir-nos ferits i arribar a la baralla, encara que es tracti de discussions domèstiquies.

Estiguem, doncs, a l’aguait i no temptem a aquells i aquelles que ens envolten amb una revolta que pot resultar estèril, però que ens podria fer mal. Val més que ens mostrem suaus, que l’amabilitat sempre es contagia.

Estat de la Lluna: a Cranc.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad