Close

DIUMENGE, 16 DE GENER DE 2022

En aquests moments, s’ha format al cel una alineació planetària, en el signe de Capricorn, entre Mercuri i Venus en posició retrògrada i el Sol i Plutó en conjunció exacte, i entre tots ells formen una agrupació d’astres que pot fer decantar la balança del cel en una direcció, la d’aquest esperit de determinació i persistència que correspon a Capricorn.

I amb tan de pes d’aquest signe d’inicis d’hivern, serà fàcil que ens sentim molt responsables de tot el que ens envolta, al mateix temps que ens pot arribar a envair una espècie de melangia que pot ser molt productiva, que la humitat del cel i l’explosió emocional poden ser com la rosada del matí, que és la que fa fèrtil la terra més seca.

Posició de la Lluna: a Cranc.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad