Close

DIUMENGE, 16 DE FEBRER DE 2020

L’ingrés del planeta Mart a Capricorn impulsarà els nostres ànims i els revitalitzarà, ja que Mart està exaltat en aquest signe d’hivern i, per tant, a partir d’avui i fins el proper 30 de març, podrem decidir amb molta força i mostrar-nos especialment executors. I com que de moment el planeta Urà a Taure enllaçarà les seves lluminositats amb aquest Mart a Capricorn, ara ens arribarà un gran sentit de l’oportunitat i tindrem grans idees pràctiques, que voldrem materialitzar a conveniència.

Podem, doncs, organitzar-nos ben positivament, tot buscant les millors estructures, les que donin suport a tots els nostres projectes, que sota aquesta influència tot resultarà més fàcil. I tota aquesta energia ens serà subministrada a dosis, tot i que seran ben ascendents.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad