Close

DIUMENGE, 16 D’AGOST DE 2020

Avui el cel es tornarà a quadrar, ja que un triangle de tenses vibracions es posarà en marxa en el sostre del cel i, així, tindrem l’oportunitat d’experimentar moltes i variades emocions. I és que a l’oposició que avui mantindrà la Lluna, des del signe de Cranc, amb Júpiter, Plutó i Saturn a Capricorn, s’hi sumarà la quadratura que Mart, des d’Àries, dirigirà cap a aquesta oposició planetària que ocuparà el cel i que també voldrà ocupar la nostra ànima.

I com que, frivolitzant-ho una mica i deixant qüestions més serioses a part, l’ànima és també allò que ens commou i que ens anima, en primer lloc notarem els efectes de Júpiter sobre la Lluna i ens sentirem disparats emocionalment i de manera positiva, després podrem captar la influència de Plutó en el nostre satèl·lit, que farà que tot agafi una intensitat més profunda i, finalment, serà Saturn el que modifiqui aquest vessant tan emocional que avui tindrà la Lluna des del signe de Cranc i que ens farà veure les coses de manera més pensativa.

Organitzem-nos, doncs, com si sabéssim garbellar totes les emocions i fem que la nostra collita resulti interessant i constructiva. Que el cel té encara molt per dir-nos i per ensenyar-nos!

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad