Close

DIUMENGE, 16 D’ABRIL DE 2023

Gairebé com per compensar-se, avui el Sol i la Lluna triaran parella i el Sol lluirà content de la seva conjunció amb Júpiter,  en el signe d’Àries, que fa dies que dura, i la Lluna farà conjunció amb Saturn, en el signe de Peixos. I així en tindrem, una de freda i una de calenta. O justament a l’inrevés.

I és que el fet que el Sol i Júpiter estiguin conjunts és sempre una grata notícia, que ens protegirà i ens donarà sort, però, que la Lluna i Saturn s’ajuntin de manera estreta en el signe de Peixos, sempre significa una reflexió i una mirada seriosa, que cal que considerem, encara que només sigui per un dia.

Doncs, enfilem bé l’agulla i disposem-nos, amb totes aquestes influències, a fer el millor punt de creu, tot alternant les dues possibilitats i fent que acabem donant la nostra millor cara.

Posició de la Lluna: a Aquari. A les 0 hores i 57 minuts entra a Peixos.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad