Close

DIUMENGE, 15 D’OCTUBRE DE 2023

Tot i que durant tot el matí la Lluna circularà encara pel signe de Balança, cap al tombant del migdia entrarà a Escorpió, tot iniciant una primera conjunció amb el planeta Mart, que acaba d’endinsar-se en aquest signe d’aigua.

I si estem una mica atentes i atents, ens adonarem perfectament de la intensitat d’aquesta moguda i de tot el que significarà. Perquè Mart i la Lluna en conjunció es retroalimenten i, així, la Lluna, com sempre fa, alimentarà a Mart com si l’alletés amb amor i Mart energitzarà la Lluna en justa correspondència. I la força que els dos astres hi posaran serà tanta, que fins i tot ens podran sortir espurnes.

El resultat es farà notar i així captarem del tot la pujada energètica que tindrà la jornada, amb tota la marxa que Escorpió ens proporcionarà.

Mart estarà en aquest signe de passió fins el proper 23 de novembre. Preparem-nos per a viure grans episodis.

Posició de la Lluna: a Balança. A les13 hores i 4 minuts entra a Escorpió.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad