Close

DIUMENGE, 15 D’AGOST DE 2021

Avui la Lluna arribarà al seu quart creixent entre el signe de Lleó, a on estarà el Sol, i el signe d’Escorpió, a on estarà el nostre satèl·lit, i entre els dos formaran un arc creixent de lluminositats que, des del punt de vista astrològic, serà com un arc disposat a disparar una fletxa, ja que a més a més del Sol, Júpiter a Aquari i Urà a Taure també incidiran en aqueta Lluna que ens voldrà excessius i fins i tot rebels, que ens podria posar de mal humor i que pot mostrar-se excessiva.

Però, com que n’estem avisats, podrem canviar la direcció d’aquesta fletxa i fer que aquest dispar del cel no resulti tan nociu, tot enfocant cap a una altra direcció, que sempre hi ha dianes que poden ser més inofensives i cal evitar les que poden ser més perjudicials.

Renovem energies, traguem-nos de sobre el possible mal humor, si és que el tenim, i seguim mirant el futur positivament, tot canalitzant les energies en la millor de les direccions.

Estat de la Lluna: a Escorpió.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad