Close

DIUMENGE, 14 DE NOVEMBRE DE 2021

En aquests moments Venus i Urà, des de Capricorn i des de Taure respectivament, estaran formant un angle positiu de 120 graus que repercutirà en nosaltres i que ho farà de manera harmònica. I així, aquest angle tan obert entre els dos planetes, farà un bon efecte en nosaltres i alguna cosa s’obrirà a dintre nostre, i aquesta serà una bona proposta.

I tindrem ganes d’obrir-nos amorosament (Venus) amb una visió de futur esperançada (Urà) i això ens refrescarà el cos i la ment i ens donarà forces per a seguir. I així ens reafirmarem en les coses que sempre hem tingut molt clares, encara que resultin una obvietat, i així seguirem apuntant-nos a aquest cicle de la vida que continuarà girant i que ens donarà noves perspectives, encara que sigui en àmbits on ja hi havíem estat.

Estat de la Lluna: a Peixos. A les 16 hores i 48 minuts entra a Àries.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad