Close

DIUMENGE, 14 DE MARÇ DE 2021

Venus i Neptú són planetes especialment afins quant a amor i inspiració i, donat que en aquests moments estan protagonitzant una íntima conjunció en el signe de Peixos, això és gairebé una garantia i un privilegi de poder viure aquest moment tan àlgid quant a l’expressió dels nostres sentiments i de la nostra sensibilitat.

Aprofitem, doncs, la conjuntura i seguim fent parèntesi, resguardant el silenci, escoltant sentiments, i intentant expressar allò que s’anomena com a inefable i que no necessàriament es pot dir en paraules.

I tot vivint la inspiració pròpia d’aquest moment, potser ens retrobarem amb nosaltres mateixos de manera sentida i podrem fer arribar als altres els nostres sentiments.

I, així, fins i tot l’amor ens podrà arribar com una nova humitat, o com un estrany sospir, o com una paraula no pronunciada… que es colarà per sota de la porta i sense trucar s’instal·larà ben a dintre nostre.

Fem-nos amb una mica de temps i d’espai i experimentem aquella sensació de sentir-nos immersos en aquest mar de la totalitat del qual hem sortit.

Estat de la Lluna: a Peixos. A les 0 hores i 44 minuts entra a Àries.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad