Close

DIUMENGE, 14 DE MAIG DE 2023

El fet que Mercuri i Venus formin un bonic sextil en el sostre del cel és sempre una bona notícia, ja que, independentment de a quin signe estiguin aquests planetes, la seva bona relació entre ells acostuma a ser ben positiva, perquè Mercuri sempre es vol relacionar i Venus acostuma a voler anar més lluny i té un afany ben demostratiu i afectuós.

I si resulta que Mercuri està a Taure i Venus a Cranc, el resultat tindrà un caire molt pràctic i resolutiu, que ens pot portar a enllestir totes aquelles qüestions domèstiques que tinguem entre mans.

Relacionem-nos, doncs, afectuosament i procurem que el nostre entorn s’harmonitzi, que nosaltres també podem crear el millor ambient.

Posició de la Lluna: a Peixos.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad