Close

DIUMENGE, 14 DE GENER DE 2024

El reingrés del planeta Mercuri en el signe de Capricorn, després del seu pas per aquest mateix signe, el seu retrocés a Sagitari i la seva tornada a Capricorn, marcarà l’esperit d’aquesta jornada, que avui notarem com una tornada a l’activitat professional, encara que sigui diumenge, i amb unes marcades ganes de fer i de desfer.

I és que la presència de Mercuri en aquest signe pràctic i realitzador propiciarà en nosaltres una tornada a aquelles activitats que teníem una mica més abandonades i ens farà posicionar-nos adequadament davant de la nostra vida i de la nostra activitat més necessària.

Ara podrem seguir organitzant-nos mentalment i aquesta serà, de per si, una bona notícia, sobretot per als esperits més inquiets i per aquells que busquen obtenir un sentiment d’utilitat,

Mercuri estarà en aquest signe fins el 4 de febrer.

Posició de la Lluna: a Aquari. A les 4 hores i 29 minuts entra a Peixos.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad