Close

DIUMENGE, 14 DE FEBRER DE 2021

Avui es farà de dia amb la conjunció exacte del planeta Mercuri, encara retrògrad, amb el planeta Júpiter, en el signe d’Aquari i això serà suficient com perquè estiguem optimistes i tendim a veure la realitat amb bones perspectives, encara que sigui mirant cap al passat però amb intencions de futur.

¿Voldrà dir tot això que tendirem a enyorar el passat i voldrem projectar la nostra visió de futur tot igualant postures ja conegudes? Aquesta podria ser una de les possibilitats que pot tenir aquesta jornada i, per tant, valdrà la pena que ho tinguem en compte, no sigui que ens equivoquem, ja que amb Mercuri retrògrad no tan sols tendirem a mirar cap enrere, si no que també podrem errar en el camí, tot i que ho fem amb alegria, amb la satisfacció amb que Júpiter ho fa tot.

I tot i que estarà molt bé que estiguem optimistes i esperançats, també ho estarà que vigilem les nostres passes i procurem que l’alegria no ens jugui males passades, que a vegades és exactament així com succeeix.

Estat de la Lluna: a Peixos. A les 16 hores i 54 minuts entra a Àries.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad