Close

DIUMENGE, 14 D’AGOST DE 2022

Avui el Sol a Lleó i Saturn a Aquari arribaran a la seva oposició exacte i això, com a mínim, voldrà dir un parell de coses. La primera és que ja haurem tocat fons i ara només ens quedarà la possibilitat de tornar a emergir. La segona és que podrem entendre millor aquest cansament i aquesta desgana que ens ocupa i, sobretot, aquest pes a les espatlles o a l’ànima que fa que sota la influència dels aspectes de Sol i Saturn tot ho veiem una mica més fosc.

Però, independentment de quina sigui la realitat que ens envolta, a partir de demà tot començarà a afluixar i ens anirem sentint progressivament alliberats, fins al punt de sentir-nos lliures de càrregues.

Total ens queda una setmana més amb aquesta oposició, però ara ja tot anirà de tornada fins a desaparèixer. Comencem el compte enrere… i predisposem-nos positivament per a tot.

Posició de la Lluna: a Peixos. A les 22 hores i 43 minuts entra a Àries.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad