Close

DIUMENGE, 13 DE SETEMBRE DE 2020

Si ahir els astres del cel van conformar un triangle que mirava cap a una banda, cap al signe de Balança, avui en conformaran un altre que mirarà cap a l’altra cantó i que serà cap al signe d’Àries. Però, tret d’aquest detall important, aquest triangle serà bastant similar al que es va produir ahir i seran moltes les tensions existents en el nostre ambient més proper. Però de Mercuri a Balança a Mart a Àries n’hi ha un bon tros i així serà bastant diferent l’aire que avui es respiri, ja que si Balança no acostuma a imposar-se o ho fa de manera subtil, Àries ho pot arribar a fer amb contundència i amb un gran convenciment.

Serà qüestió, doncs, d’intentar relaxar-nos una mica més, que si el cel està tens, nosaltres li podem oferir una mica de tranquil·litat, tot intentant canalitzar les energies sobreres en la millor de les direccions i trobant tots els motius per tenir un objectiu i voler aconseguir-lo.

Sigui com sigui, almenys durant el matí, els efectes de l’oposició de la Lluna, encara a Cranc, amb el planeta Saturn a Capricorn es faran sentir i potser ens sentirem una mica moixos i fins i tot nostàlgics. Però, a la que arribi la tarda i la Lluna entri en el signe de Lleó tot agafarà un altre caire i començarem a organitzar-nos positivament per tal de passar-ho bé. Visquem el canvi a poc a poc i predisposem-nos en aquesta direcció.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad