Close

DIUMENGE, 13 DE JUNY DE 2021

En aquests moments tant la Lluna com el planeta Venus transiten pel signe de Cranc i així, una vegada més, aquestes influències ens ompliran de tendresa i ens faran estar molt vius i molt vives emocionalment parlant, ja que aquest signe que representa a un cranc -aquest animal que camina de manera transversal i porta cuirassa- està ple d’emocions i de sensibilitats i sobretot quan la Lluna transita per aquest territori és quan més efectives i evidents es fan les seves condicions.

I amb Venus en aquest mateix territori, també buscarem aquesta especial tendresa que ens pot fer demostrar quines són les nostres febleses però també algunes de les nostres millors capacitats, com l’esperit de delicadesa.

Quan passades les 8 de la tarda la Lluna entri al signe de Lleó, es produirà un canvi al cel i també a dintre nostre. Però, mentrestant mostrem-nos suaus i amorosos.

Estat de la Lluna: a Cranc. A les 20 hores i 23 minuts entra a Lleó.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad