Close

DIUMENGE, 13 DE FEBRER DE 2022

La Lluna d’avui, encara en el signe de Cranc, continuarà oferint-nos tots la seva sensibilitat i es deixarà anar per camins neptunians, és a dir, de somnis, ja que el trígon que avui fa el nostre satèl·lit amb el planeta Neptú té força suficient per això i per a molt més.

Per la força i la imminència de la conjunció gairebé total entre Mart i Venus en el signe de Capricorn ens voldrà fer concretar, i ens farà pensar en quina direcció volem fer extensives les nostres ganes de realització amorosa i d’expressió dels nostres afectes i no en tindrem prou en somniar, sinó que preferirem exercir el nostre amor, encara que sigui després d’algun impàs durant el qual haurem reflexionat. Ara tot apunta en la direcció més amorosa.

Posició de la Lluna: a Cranc.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad