Close

DIUMENGE, 13 DE DESEMBRE DE 2020

Arriben temps de comiats i, per tant, caldrà anar dient-li adéu a Júpiter i Saturn en el signe de Capricorn, a on han estat durant tot aquest any 2020. Júpiter ja ha fet un any que va arribar a aquest signe i aquest proper dissabte 19 de desembre marxarà al signe d’Aquari. Saturn va arribar a Capricorn el 20 de desembre del 2017 i aquest proper dijous, dia 17, arribarà a Aquari.

Gairebé tot l’any, Júpiter i Saturn han fet conjunció i, a més a més, també ho han fet al costat de Plutó, que va entrar a Capricorn l’any 2008 i se’n anirà del signe a finals del 2024.

I la veritat és que Júpiter no ha estat còmode a Capricorn, perquè està en situació de ‘planeta caigut’, mentre que Saturn està en el seu domicili quan està en aquest signe i el fet que hagin fet conjunció ha reforçat la profunditat de la nostra circumstància, mentre que no la ha fet tan falaguera.

Ara, però, ens esperen canvis importants i, per tant, li podem dir adéu a tota la tristesa o nostàlgia que aquests planetes a Capricorn ens han produït. Ja haurem tocat fons i ens esperarà una nova realitat per a ressorgir. Però, de moment, hem d’estar atents i atentes als esdeveniments que es produiran durant aquesta mateixa setmana.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad