Close

DIUMENGE, 12 DE NOVEMBRE DE 2023

En aquests moments el planeta Neptú, des del signe de Peixos, ha iniciat un trígon amb el Sol i amb Mart en el signe d’Escorpió i això tindrà una influència creixent en tots nosaltres i en l’ambient que ens envolta, ja que a partir d’ara i gairebé fins a finals de mes, ens sentirem transportats de moltes maneres i comprovarem com la nostra agressivitat, tan forta donada aquesta conjunció actual entre el Sol i Mart, es dissiparà d’alguna manera, ja que Neptú és sempre com un aspirador que tot ho succiona,  ho integra i ho dilueix, i així també serà per aquesta vegada.

Però, la força conjunta del cel voldrà continuar manifestant-se, amb tota la seva energia i, així, ara canalitzarem millor les nostres possibles ganes d’establir batalla, tot trobant altres vies de comunicació. Deixem que Neptú ens inspiri ben a fons i elevi les nostres energies, tot transformant-les.

Posició de la Lluna: a Escorpió.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad