Close

DIUMENGE, 12 DE JULIOL DE 2020

Avui serà el dia en què el Sol a Cranc i Neptú a Peixos establiran un dels seus lligams més excelsos, el del trígon, i que en aquest cas serà ben exacte, i com conseqüència d’aquesta unió còsmica allà dalt el cel, nosaltres també tindrem ganes d’establir o de reafirmar els nostres lligams més elevats, els que ens facin pensar en tot allò que ens dona vida i que ens fa millors.

Però, l’engranatge del cel continuarà girant i no serà aquest l’únic aspecte que aquests dies estarà vigent, i entre aquests aspectes també hi destacaran dues oposicions de Júpiter i Plutó a Capricorn amb el Sol d’aquest moment en el signe de Cranc. Al mateix temps, aquests dos planetes lents implicats en aquest afer faran un bonic sextil amb Neptú a Peixos i això ens omplirà de força i donarà més continguts a la nostra circumstància.

Potser estaria bé que, oblidant petits o grans enfrontaments, seguíssim canalitzant les nostres ànsies més amples i espirituals i les apliquéssim a la nostra realitat, amb la intenció d’aixecar-la una mica més i mirar-la amb uns altres ulls. Malgrat les lluites del cel, trobarem la sortida!

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad