Close

DIUMENGE, 12 DE GENER DE 2020

Avui es produirà la conjunció exacta entre Saturn i Plutó en el signe de Capricorn i això serà un esdeveniment en el cel d’aquesta jornada i fins i tot en aquest any 2020, ja que aquesta conjunció triga molt a produir-se i els seus efectes són molt poderosos. Perquè Saturn és el planeta de la profunditat i Plutó governa els mons subterranis i al anar els dos planetes en una mateixa direcció faran molta feina i ens voldran submergir –a nosaltres també- en els mons més ocults o més intricats. Com si ja no fos possible sortir-ne si no trobem el tresor ocult i, a més a més, tinguéssim l’estricta necessitat de trobar-lo.

Però aquesta influència, que pot desencadenar esdeveniments a nivell mundial i pot fer esclatar moltes causes, també tindrà efecte a dintre nostre i ens voldrà fer tocar fons, en múltiples aspectes. I així no ens haurà d’estranyar que arriben a estranyes conclusions, o tinguem ganes de mostrar-nos especialment inflexibles, com si no perdonéssim la banalitat o les superficialitats i, molt més important que això, les maldats o els errors, segons el nostre criteri més profund.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad