Close

DIUMENGE, 11 D’OCTUBRE DE 2020

Si ahir hi havia al cel un gran quadrat, que avui ja s’haurà desfet, no per això deixaran de persistir les tensions, ja que amb l’entrada de la Lluna en el signe de Lleó, es conformarà un altra triangle al cel format per Urà a Taure, aquesta mateixa Lluna i Mercuri a Escorpió que també farà de les seves i ens voldrà influenciar.

La qüestió, però, és que tot i que la Lluna a Lleó és sempre alegre i juganera, en aquests moments Urà i Mercuri la voldran empipar i tot i que no ho aconsegueixin del tot, algun efecte tindran en la gran dama del cel.

Mirem, per tant, de treure-li el suc a la situació i intentem canalitzar de la millor manera aquesta influència, que aquesta Lluna a Lleó també és especialment creativa i a vegades fa falta un punt de tensió per a que ens disparem i encertem de ple en la diana de la nostra vida i de la nostra activitat més plaent. I fins i tot si ens enfadem amb els que tenim a la vora, ho podem demostrar d’una altra manera, dient el que pensem, però sense arribar a fer-nos mala sang. Organitzem les nostres tensions, que així es faran més petites.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad