Close

DIUMENGE, 11 DE JUNY DE 2023

Gairebé al mateix temps en què Mercuri entri en un dels seus domicilis, en aquest cas en el signe de Bessons, el planeta Plutó, des d’Aquari, continuarà retrocedint i això farà que s’endinsi en les terres de Capricorn, a on hi estarà fins el 14 de gener de l’any 24.

I si Mercuri estarà a Bessons fins el proper 26 de juny, Plutó restarà tot el que queda d’any a Capricorn, degut al seu moviment retrògrad, per ja després quedar-se definitivament a Aquari per una pila d’anys.

Serà qüestió, doncs, d’observar tots aquests moviments i veure quin resultat tenen a dintre nostre, que el cel està ben viu i mai no deixarà d’estar-ho. Pensem també que Mercuri ens donarà ales a tots els nostres pensaments durant tots els dies que estigui a Bessons i que Plutó a Capricorn voldrà acabar de reestructurar-nos econòmicament i políticament, tal i com ha fet durant els últims 15 anys.

Però, de moment, el bon aspecte que mantindran els dos planetes, ens ajudarà a reequilibrar-nos i ens farà posicionar de valent.

Posició de la Lluna: a Peixos. A les 15 hores i 21 minuts entra a Àries.

 

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad