Close

DIUMENGE, 11 D’ABRIL DE 2021

Feliçment, el Sol i Venus encara continuen fent conjunció en el signe d’Àries, i si agafem aquest signe com a eix del moment, ja que és el territori a on precisament hi ha el Sol, veurem que dos bonics sextils, o angles de 60 graus, surten d’aquest mateix centre, un en direcció a Júpiter a Aquari i l’altre en direcció a Mart a Bessons i, així, aquesta dansa del cel acaba formant un petit triangle especialment harmònic i favorable, fàcil de ballar.

I és que el cel és complex i en ell no existeix la resta com a operació, tot suma i es multiplica, encara que també existeixen les contradiccions pròpies de la vida, que tenim tots plegats.

Però, això també voldrà dir que, malgrat les quadratures del cel d’aquest moment, també hi haurà bon influxos, ja que Venus i Júpiter, els planetes benèfics per excel·lència, ara estan interrelacionats, tenen especial força, i ens estan donant un impuls molt positiu.

Mart per un cantó i Júpiter per l’altra incidiran en la nostra voluntat més ferma de continuar mirant la vida amb amor i ponderació. Sapiguem-ho veure!

Estat de la Lluna: a Àries.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad