Close

DIUMENGE, 10 DE SETEMBRE DE 2023

Avui mateix s’iniciarà al cel una oposició entre Mercuri en el signe de la Verge i Saturn en el signe de Peixos, una oposició que només durarà 10 dies i que no arribarà a la seva exactitud, donat que Mercuri està retrògrad en aquests moments però quan es posi directe i  torni agafar embranzida canviarà el seu camí i s’anirà apartant de Saturn.

Però, encara que aquest aspecte no arribi a la seva plenitud, de moment començarem a notar els seus efectes i tot i que aquesta oposició ens pot posar seriosos o fins i tot ens pot fer preocupar, també ens ajudarà a estructurar-nos i a posar ordre al nostre voltant, sortint d’aquest sentiment de laxitud que a vegades ens ocupa.

Canalitzem l’efecte dels astres i utilitzem-los positivament.

Posició de la Lluna: a Cranc. A les 18 hores i 36 minuts entra a Lleó.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad