Close

DIUMENGE, 10 DE JULIOL DE 2022

Com per compensar-nos de les malifetes astrals d’aquests dies, avui el Sol i la Lluna, des de Cranc i des de Sagitari respectivament, enllaçaran les seves lluminositats amb les de Neptú, en el cas del Sol, i amb les de Júpiter i Neptú, en el cas de la Lluna, tot promovent en nosaltres unes onades còsmiques que resultaran molt harmonioses i que ens ajudaran a fluir més positivament.

I com que Neptú estarà involucrat en els dos casos, valdrà més que escoltem tota la inspiració a la qual ens voldrà ‘sotmetre’ aquest planeta, tot respirant més profundament els millors aires i deixant volar la nostra imaginació amb tota la força de que siguem capaços, que segurament, per aquesta vegada, Neptú, l’astre de la intuïció i del somni, tindrà alguna cosa que dir-nos. Escoltem-nos del tot!

Posició de la Lluna: a Escorpió. A les 10 hores i 18 minuts entra a Sagitari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad