Close

DIUMENGE, 10 DE GENER DE 2021

El fet que avui Mercuri i Júpiter facin conjunció exacte pot ser un bon motiu d’alegria i fins i tot d’esperança, ja que l’optimisme dona sort i no ens podem confiar a deixar les nostres creences sobre el precipici.

I com que, a més a més, aquesta conjunció es produeix a Aquari, que és un signe que té visió de futur, bo serà que estiguin atents a totes les intuïcions o flashos que ens arribin, no sigui que donem en el clau i aquest futur que albirem entre boires, ens aparegui molt més lluminós.

Caldrà recordar, doncs, que totes les coses tenen la seva inèrcia, aquest moviment involuntari que fa que l’aigua continuï regalimant o que els nostres sentiments flueixin fins i tot després d’haver abandonat l’embranzida i, per tant, bo serà que no ens deixem portar per res que sigui negatiu, que així no arribarem a bon port.

Omplim-nos, doncs, d’optimisme, tot experimentant les bones vibracions que ens arribin i pensem que també podem arribar a produir una inèrcia que ens guiï positivament, que tot s’enganxa i valdrà la pena que només ens contagiem de les coses que ens aportin vida.

Estada de la Lluna: a Sagitari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad