Close

DIUMENGE, 1 D’OCTUBRE DE 2023

Avui mateix s’iniciarà en el cel una oposició entre Venus en el signe de Lleó i Saturn en el signe de Peixos que frenarà en part els nostres impulsos més fervents i part de la nostra alegria, tot i que de moment l’oposició no serà gaire forta.

Però com que aquest aspecte durarà exactament fins el 18 d’octubre tindrem temps per a aclimatar-nos a ell i notar tots els seus influxos. Cap al dia 10 notarem els seus efectes més forts i ens podríem sentir una mica decaigudes i decaiguts. Però de moment, podem fer un senzill exercici d’adaptació, tot frenant-nos una mica més i començant una reflexió amorosa que podrà ser important i que ens pot fer posicionar millor del que ara estem col·locats .

Donem per bones les propostes astrals i aprenguem d’elles una vegada més.

Posició de la Lluna: a Àries. A les 3 hores i 18 minuts de la matinada entra a Taure.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad