Close

DIUMENGE, 1 DE MARÇ DE 2020

De mica en mica, la conjunció de Júpiter i Plutó a Capricorn va agafant força i es fa més evident i això també significa que ara podran sortir a relluir molts secrets que estaven amagats i s’eixamplaran moltes emocions soterrades que ara no ja es podran dissimular. Aquesta serà l’expressió d’una mateixa realitat, ja que Júpiter tot ho magnifica i Plutó tot ho fa més intens i la suma dels dos planetes es farà notar. Pensem, doncs, que ens esperen emocions fortes, ja que pràcticament durant tot aquest 2020 viurem sota l’influx d’aquesta unió planetària, que arribarà al seu punt exacte durant el 5 d’abril, el 30 de juny i el 12 de novembre. Al voltant d’aquests dies es poden produir esdeveniments importants, que poden tenir a veure amb la política i l’administració.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad