Close

DIUMENG, 1 D’AGOST DE 2021

Avui el Sol i Mercuri, ben instal·lats en el signe de Lleó, es donaran una abraçada còsmica que serà important i que pot tenir les seves conseqüències. I és que aquesta conjunció tan especial entre el Sol i Mercuri té fins i tot un nom especial, que és el de combustió i, com diu la pròpia paraula, avui Mercuri ‘cremarà’ al costat del Sol, donada la seva íntima unió amb el gran astre i per tant, nosaltres també ens podrem quedar ben enlluernat o, el que és el mateix, pràcticament a les fosques, que totes les masses piquen i aquesta conjunció és sempre sinònim d’irreflexió i fins i tot d’obnubilació.

Però, com que n’estem assabentats, bo serà tenir-ho en compte i no propiciar moviments estranys, no sigui que ens equivoquem.

Per un altra cantó, però, també podem tenir idees sobtades que acabin tenint un bon resultat, que a vegades és la intuïció la que ens guia i per aquesta vegada també pot ser així.

Escoltem el nostre cor i actuem, però, físicament serà millor que no ens precipitem, que aquesta conjunció també dona imprudència.

Estat de la Lluna: a Taure.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad