Close

DISSABTE, 9 D’OCTUBRE DE 2021

Avui serà un dia en què serà important que ens mostrem prudents, que ho mirem tot detingudament, sense presses i fixant-nos-hi bé, no sigui que l’errem o ens accidentem, que la conjunció del Sol amb Mercuri i amb Mart a Balança és molt forta i haurem de vigilar, que en aquests moments el cel ens demana precaució i que valorem els possibles riscos que ens envolten.

I és que la conjunció del Sol amb Mercuri retrògrad serà total i arribarem a l’anomenada combustió de Mercuri pel gran astre del cel, que no és res més que aquesta cremor que té el ràpid planeta quan el Sol se’l menja. Però, és que a més a més el planeta Mart també formarà conjunció amb el Sol i Mercuri, i tot estant només a un sol grau de distància d’ells, ens voldrà encoratjar a tirar endavant i a seguir decidint amb determinació, si convé sense control ni reflexió, que Mart anirà embalat i amb Mercuri retrògrad resultarà molt més fàcil el fet de poder equivocar-nos.

Anem més a poc a poc i estiguem a l’aguait!

Estat de la Lluna: a Escorpió. A les 17 hores i 24 minuts entra a Sagitari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad