Close

DISSABTE, 9 DE MAIG DE 2020

Avui seran la Lluna a Sagitari, Neptú a Peixos i Venus a Bessons els astres que conformaran un triangle inharmònic en el sostre del cel, un triangle format per dues quadratures i una oposició, que ens portaran a buscar la comprensió per sobre de tot.

I si a la Lluna a Sagitari li agrada sincerar-se, i Venus a Bessons frisa per arribar a la comunicació, Neptú a Peixos seguirà recolzant-se en les seves pròpies emocions i es deixarà arrossegar per aquesta inèrcia que a vegades ens arriba i a la qual és difícil fer-li front, com si ella pogués més que nosaltres i no s’hi valguessin les excuses.

I així nosaltres també ens deixarem contagiar per tot aquest entramat del cel que té repercussions aquí a la terra i tindrem ganes de comprendre totes les coses que no comprenem, com si d’alguna manera li haguéssim de trobar l’entrellat a tot aquest maremàgnum en el qual estem posats.

Doncs, no cal que ens posem nerviosos ni que ens ompli algun tipus de neguit, busquem primer els significats que necessitem i això ens reportarà la calma. I ens sentirem descansats!

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad