Close

DISSABTE, 9 DE GENER DE 2021

Ja fa una setmana que el planeta Mart va iniciar la seva conjunció anual amb Urà i, primer des del finals del signe d’Àries i després des de començaments del signe de Taure, han protagonitzat aquesta conjunció que és tan important i que tindrà la seva màxima expressió el proper 20 de gener.

I això també representarà que cada vegada més, o sigui, a dia que passi, més estreta serà la seva unió i més repercussions tindrà, ja que Mart sempre implica acció i Urà pot significar el canvi i la revolta. El fet que els dos planetes estiguin junts pot representar també una important presa de decisions sense espera ni remissió, a vegades de manera dràstica i radical.

El que sorprèn més de tot això, però, és que al produir-se la conjunció en el signe de Taure, a on Mart està exiliat i Urà no està còmode, les decisions poden ser més conservadores, per dir-ho d’alguna manera, i potser poden significar una negació del que ha de venir o una resposta entossudida davant d’un esdeveniment.

Tinguem-ho en compte i siguem nosaltres els que portem les brides de la nostra vida i, en conseqüència, aprofitem l’influx dels astres o resistim-nos a ells perquè, al cap i a la fi, som nosaltres els que hem de decidir.

Estada de la Lluna: a Escorpió. Entra a Sagitari a les 12 hores 15 minuts del migdia.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad